Implementatie en conversie

Als implementatiepartner van Nmbrs verzorgen wij al jarenlang de Up & Go programma’s wanneer je kiest om over te stappen naar het HR – en salarissysteem van Nmbrs.

Advies en ondersteuning

Verwerk je zelf de salarisadministratie met Nmbrs dan kunnen we je ondersteuning bieden zowel op het systeem als op het vakgebied van salarisadministratie.

Jouw salarisadministratie uitbesteden?

Wat zeggen klanten over WePayroll

Polaroid
Polaroid

Els Rijpstra

"Wat is de allerbelangrijkste taak van HR?
Juist!

Salaris dat op tijd en in één keer goed wordt betaald aan alle medewerkers.

Naast de (intrinsieke) motivatie van iedere medewerker speelt uiteraard het salaris een grote rol om aan het werk te gaan / te zijn. De kachel moet wel roken.

Polaroid heeft in WePayroll een partner gevonden, die dat waar maakt.

WePayroll heeft een passie voor het toepassen van de juiste wet- en regelgeving, is op de hoogte van veranderingen, pro actief in het voorkomen van fouten of implementeren van nieuwe zaken, onvermoeibaar om zaken opnieuw uit te leggen en informeel in de samenwerking met een persoonlijke touch!

Daar waar het hun expertise te boven gaat (bv ingewikkelde fiscale zaken) hebben ze partners die het stokje desgewenst van hun overnemen.

Zowel vanuit Finance als vanuit HR mag ik zeggen dat Polaroid meer dan tevreden is.

Els Rijpstra
Global Human Resources Manager
Polaroid"

TP Vision Europe B.V.
TP Vision Europe B.V.

Tanja van Beeren

"Naar volle tevredenheid maken wij al een aantal jaar gebruik van de diensten van WePayroll. Bij het indienen van de salarismutaties krijgen wij vlot een reactie terug en de verdere afhandeling wordt altijd keurig verzorgd. Ga zo door!"

Ivy Global
Ivy Global

Mariska van Es

"In eerste instantie hebben we Wepayroll (Ralph) leren kennen door onze overstap naar een ander salarissoftwarepakket. Na twee intensieve dagen is een fijne samenwerking ontstaan. We hebben er voor gekozen om deze samenwerking voort te zetten ter ondersteuning van onze salarisadministratie. We zijn hierover ontzettend tevreden met name de persoonlijke, klantgerichte en pro actieve benadering maakt WePayroll tot een partij waarmee het fijn samenwerken is."

HTCE
HTCE

Jan Wingens

"HTCE Site Management is nu ruim 5 jaar klant bij WePayroll. Vanaf de start zijn we erg deskundig en professioneel geholpen. Door de persoonlijke en pro aktieve aanpak is het zeer prettig werken met WePayroll. Uitbesteden aan WePayroll is voor een onderneming daadwerkelijk 'ontzorgen'!"

Stichting Philips Pensioenfonds
Stichting Philips Pensioenfonds

Pieter Buis

"Het Philips Pensioenfonds koos voor Wepayroll omdat zij het beste leken te scoren qua prijs-kwaliteit. Inmiddels bijna een jaar samengewerkt met Wepayroll, conclusie: verwachting is ruimschoots overtroffen. Alle lof voor het meedenken, de geleverde accuratesse, getoonde flexibiliteit en klantvriendelijkheid!"

Ferro
Ferro

Tim Steenvoorden

"WePayroll heeft deze problemen op adequate en flexibele wijze voor ons afgehandeld. Wij zijn ook zeer te spreken over de kennis van zaken."